Ons restaurant - Een geweldig uitzicht, attraktief menu en een goed humeur! Een plek om te ontdekken

Taal:
Francais
English
Nederlands

Super mooie terras van het restaurant, WiFi en heerlijke menu !

Terrasse du camping avec vue sur le piscine
Geniet van een super mooi terras op onze camping

Vanaf de ochtend ontvangt het Chouchou restaurant team u om de krant te lezen of in een ligstoel koffie te drinken. maak het U gemakkelijk op het terras en profiteer van het panoramische landschap met de Séolane bergen op de achtergrond. Een onbelemmerd moment van geluk en ontspanning...

Of het nou voor een salade bij de lunch, een meeneemgerecht, een pizza of ook nog het avonddiner is, het restaurantteam zal U graag ontvangen. Bediening op het terras of in de zaal. Eén keer per week bieden wij een Themamaaltijd aan. Regelmatig bieden wij animatie- en discoparty-avonden aan na bedieningstijd. Gratis WiFi beschikbaar op het terras van het restaurant.

Het winkeltje heeft meerdere diensten aan te bieden, aarzel niet !

Épicerie du camping
Warm onthaal, zachte tarieven

Elke ochtend opnieuw vindt U broodjes en zelfgemaakte, zoete lekkernijen in de kruidenierswinkel. Bereidt U voor op een smakelijk ontbijt middenin het bos. Verse produkten, drankjes, ijsjes, ijsklontjes service, groente & fruit, ansichtkaarten & postzegels zijn eveneens in de kruidenierswinkel beschikbaar.

MTB (Mountainbike) en elektrische MTB verhuur (dag, 1/2 dag) en geheime routebeschrijvingen in Ubaye voor de meest roekeloze onder U !

Lokale produkten en vers brood elke dag verkrijgbaar

Verhuur van elektrische BBQ en hangmatten voor degenen onder u die zich aan het plezier van ontspanning en de siësta willen wijden! Ook beschikbaar een selectie van de beste lokale producten zoals Génépi BIO (lokale alcohol), de wijnen van het kasteel Chateau Camaïssette de Provence, Tron jamsoorten... Proeverij op aanvraag !

Wij ontvangen u dagelijks van 1 juli tot 31 augustus van 7u30 tot 12u30 en van 15u tot 20u (broodverkoop service ook in de maand Juni verzekerd).

fam ausloos

Fijn en warm onthaal, door Daniel, een Brusselaar. Super mooie camping qua ligging, privacy, natuur. De eerste camping waar ik nog wel eens opnieuw naar terug zou willen gaan. We waren er met onze twee kinderen van 11 jaar, in juli 2017. Ze hebben zich super geamuseerd met de pingpongtafels, het zwembad, de volleybal etc. Een echte aanrader. Vlakbij een vliegveld waar je met 3 personen kan meevliegen voor 105 €. De passage van de tour de france was mooi meegenomen. Super mooi wandelgebied.

Camping dans les Alpes-de-Haute-Provence

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

Opening 2017 Boekingen

Reserveringen voor het seizoen 2017 zijn geopend! Boek nu uw verblijf in onze prachtige camping in Barcelonnette!

Beschikbaarheid & Reserveren

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu