Ons restaurant - Een geweldig uitzicht, attraktief menu en een goed humeur! Een plek om te ontdekken

Taal:
Francais
English
Nederlands

Super mooie terras van het restaurant, WiFi en heerlijke menu !

Terrasse du camping avec vue sur le piscine
Geniet van een super mooi terras op onze camping

Vanaf de ochtend ontvangt het Chouchou restaurant team u om de krant te lezen of in een ligstoel koffie te drinken. maak het U gemakkelijk op het terras en profiteer van het panoramische landschap met de Séolane bergen op de achtergrond. Een onbelemmerd moment van geluk en ontspanning...

Of het nou voor een salade bij de lunch, een meeneemgerecht, een pizza of ook nog het avonddiner is, het restaurantteam zal U graag ontvangen. Bediening op het terras of in de zaal. Eén keer per week bieden wij een Themamaaltijd aan. Regelmatig bieden wij animatie- en discoparty-avonden aan na bedieningstijd. Gratis WiFi beschikbaar op het terras van het restaurant.

Het winkeltje heeft meerdere diensten aan te bieden, aarzel niet !

Épicerie du camping
Warm onthaal, zachte tarieven

Elke ochtend opnieuw vindt U broodjes en zelfgemaakte, zoete lekkernijen in de kruidenierswinkel. Bereidt U voor op een smakelijk ontbijt middenin het bos. Verse produkten, drankjes, ijsjes, ijsklontjes service, groente & fruit, ansichtkaarten & postzegels zijn eveneens in de kruidenierswinkel beschikbaar.

MTB (Mountainbike) en elektrische MTB verhuur (dag, 1/2 dag) en geheime routebeschrijvingen in Ubaye voor de meest roekeloze onder U !

Lokale produkten en vers brood elke dag verkrijgbaar

Verhuur van elektrische BBQ en hangmatten voor degenen onder u die zich aan het plezier van ontspanning en de siësta willen wijden! Ook beschikbaar een selectie van de beste lokale producten zoals Génépi BIO (lokale alcohol), de wijnen van het kasteel Chateau Camaïssette de Provence, Tron jamsoorten... Proeverij op aanvraag !

Wij ontvangen u dagelijks van 1 juli tot 31 augustus van 7u30 tot 12u30 en van 15u tot 20u (broodverkoop service ook in de maand Juni verzekerd).

Vos

Geweldige camping! Vriendelijk personeel, die echt de tijd voor je nemen met vragen over wandelroutes, MTB routes ed. Heerlijk schoon zwembad met ligbedden en zitzakken.. Schitterende omgeving, we hebben erg mooie tochten gemaakt. Vooral Lac de Lauzanier was geweldig. Montclar, Col de Cayolle en Col de la Bonette ook zeker de moeite waard. Raften was super. De kinderen hebben heerlijk geklommen bij het klimpark in de buurt. We komen zeker nog eens terug!

Camping dans les Alpes-de-Haute-Provence

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

New accomodations at the Rioclar campsite

Discover our new lodge tents!

Tree house tent for 2 pers.  : unusual stay in the forest with a direct access to the river

Tent ready to camp 2 pers.  : a tent ready to camp in the forest with view on the mountains

the Rioclar hosts you to follow the canoë kayak championships of France

The France canoë kayak Championships will take place from Tuesday 9 July to Sunday 14 July 2019 right in front of the Rioclar campsite!

Schedule of the sport event

Booking and rates

 

 

The Rioclar campsite hosts you to follow the Tour de France

Wedn. 24/07 : Stage 17 : Pont du Gard - Gap

Thurs. 25/07 : Stage 18 : Embrun -Valloire

Route of the Tour de France

Booking and rates

 

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu