Een bike park in Pra-Loup voor iedereen

Drievoudig moto-cross wereldkampioen Jean Michel BAYLE heeft tot grote vreugde van vakantiegangers een prachtig bike park (Pra-Loup skistation / 6 parcours).

Bike park Handleiding!

De Clappier kabelbaan nemen tot Pra-Loup op 1600 m. Eén van de drie niveaus kiezen : groen (beginner), rood (amateur), zwart (expert). Ieder parcours biedt workshops zoals gateways, apenbrug, woops, ...

Een paar minuten van de camping
wat een geweldige manier om zich te meten aan de bergen

Verschillende niveau's waarborgen de voortgang van de biker. Hoogteverschil van 300 m ! Een educatieve en technische parcours, maar ook een « junior parcours » voor de jongeren.

U zult specifieke fietsen kunnen huren, met beschermingsmateriaal, een gratis plattegrond is verkrijgbaar bij het Bureau voor Toerisme.

Video's van de Bike-Park in Pra-Loup

fam ausloos

Fijn en warm onthaal, door Daniel, een Brusselaar. Super mooie camping qua ligging, privacy, natuur. De eerste camping waar ik nog wel eens opnieuw naar terug zou willen gaan. We waren er met onze twee kinderen van 11 jaar, in juli 2017. Ze hebben zich super geamuseerd met de pingpongtafels, het zwembad, de volleybal etc. Een echte aanrader. Vlakbij een vliegveld waar je met 3 personen kan meevliegen voor 105 €. De passage van de tour de france was mooi meegenomen. Super mooi wandelgebied.

Camping dans les Alpes-de-Haute-Provence

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

Opening 2017 Boekingen

Reserveringen voor het seizoen 2017 zijn geopend! Boek nu uw verblijf in onze prachtige camping in Barcelonnette!

Beschikbaarheid & Reserveren

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu