Rioclar*** - Dynamisch raften in een adembenemend landschap

Taal:
Francais
English
Nederlands
Deutsch

Inlichtingen over de rivier

52 bevaarbare kilometers, 80 km lang, 60 stroomversnellingen, 9 routes ( moeilijkheidsgraden 1 tot 4 )… veel mogelijkheden afhankelijk van uw niveau en van het niveau (wild, diepte, etc) van het water.

Rafting between mountains
Raften: dynamische activiteit in een adembenemend landschap

52 bevaarbare kilometers, 60 stroomversnellingen, 9 verschillende routes!

Van de italiaanse grens af tot aan het meer van Serre Ponçon, 80 km lang, stroomt de rivier Ubaye in de hele vallei en biedt beide zowel rustige als en sportieve hoeken.

Kennismaken met de rivier, in veiligheid aan boord van een raftboot of van een kanoë op de golven dijnen is een onvergetelijke ervaring.

Maar de rivier Ubaye is ook een permanent schouwspel, ver van het lawaai van onze steden. De oevers van de Ubaye zijn prachtig, en de melodie van het stromende water zal u betoveren.

Vertrek van de camping met RIORAFT raftclub.

Watervallen en stroompjes
Watervallen en stroompjes

Wildwatersporten : rafting, hydrospeed,
zwemmen, hot-dog, baby-raft

We stellen U de RIORAFT rafting club voor. Anne zal u met genoegen ontvangen en zal u raadgeven over de verschillende routes en mogelijkheden. De Ubaye is een van de mooiste rivieren in Frankrijk, aarzel dus zeker niet : scheep in met een ervaren gids! Sensaties gegarandeerd!

Rafting Ubaye
Raften op de Ubaye rivier, 52 km emoties

Talrijke activiteiten in wildwater : rafting, zwemmen, kayaken, kanoë, hot-dog, hydrospeed, enz…ook voor kinderen : baby-raft vanaf 5 jaar!

Laat u meevaren en probeer de mythische doorgangen : la Dent de Requin, le Rouleau de Printemps, le Plat de Résistance, le Petit Bois, le Trou Normand, Champagne, la Machine à Laver, enz…

Zachte tarieven, volledige en recente uitrusting. Bij Yann en zijn team staat uw veiligheid voorop, de ervaring van de gidsen maakt het verschil.

Contact : Yann Leprêtre te bereiken op 06 86 99 97 28.

Canyoning

Attentie! Canyoning is alleen voor ervaren volwassenen met een goede kennis van het gebied. Begeleiding verplicht!

Mooi parcours in het park van de Mercantour of in de vallei. Parcours van één dag voor groepjes.

Inlichtingen bij Anne.

Vos

Geweldige camping! Vriendelijk personeel, die echt de tijd voor je nemen met vragen over wandelroutes, MTB routes ed. Heerlijk schoon zwembad met ligbedden en zitzakken.. Schitterende omgeving, we hebben erg mooie tochten gemaakt. Vooral Lac de Lauzanier was geweldig. Montclar, Col de Cayolle en Col de la Bonette ook zeker de moeite waard. Raften was super. De kinderen hebben heerlijk geklommen bij het klimpark in de buurt. We komen zeker nog eens terug!

Camping dans les Alpes-de-Haute-Provence

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

Opening 2020 Boekingen

Reserveringen voor het seizoen 2020 zijn geopend! Boek nu uw verblijf in onze prachtige camping in Barcelonnette!

Hot Deals

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu