De Serre Ponçon dicht bij de camping

Het meer van Serre Ponçon verleent een uniek karakter aan onze streek. Met een oppervlakte van 2800 ha zijn er talrijke activiteiten mogelijk : zeilen, waterskiën, kite-surfen, varen, ...

Serre Ponçon
De Serre Ponçon: haar uitgestrektheid en turquoise-blauwe kleur geven haar een adembenemende schoonheid

Notre camping est du côté sauvage du lac de Serre-Ponçon

Stroomafwaarts vanaf de Alpes de Haute Provence en van de Hautes Alpes stromen de rivieren Ubaye en Durance in het meer van Serre Ponçon. De weg naar Port Saint-Pierre omtrekt de rand van het meer. Foto-apparaat verplicht wegens adembenemde landschappen ! Op de weg naar het meer vindt U ook een dierentuin.

Bateaux disponibles sur le lac de Serre-Ponçon
Huur een motorboot...
Vallée colorée
Ontdek flora...
Voilier sur Serre-Ponçon
Zeil op het meer...

De Ubaye-vallei een prachtige merenregio !

Andere meren, allemaal even mooi, natuurlijk, kunstmatig of in de hoogte zullen uw wandelingen opluisteren: het Jausiers meer, Lauzet meer, Les neufs couleurs meer en Lauzanier meer... Wij laten u vertrekken op ontdekking met prachtige gezins -of sportievere trektochten.

Vos

Geweldige camping! Vriendelijk personeel, die echt de tijd voor je nemen met vragen over wandelroutes, MTB routes ed. Heerlijk schoon zwembad met ligbedden en zitzakken.. Schitterende omgeving, we hebben erg mooie tochten gemaakt. Vooral Lac de Lauzanier was geweldig. Montclar, Col de Cayolle en Col de la Bonette ook zeker de moeite waard. Raften was super. De kinderen hebben heerlijk geklommen bij het klimpark in de buurt. We komen zeker nog eens terug!

Camping dans les Alpes-de-Haute-Provence

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

Opening 2020 Boekingen

Reserveringen voor het seizoen 2020 zijn geopend! Boek nu uw verblijf in onze prachtige camping in Barcelonnette!

Hot Deals

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu