Een groot verwarmd zwembad van 220 m2 met een adembenemend uitzicht

Taal:
Francais
English
Nederlands
Deutsch

Profiteer van een uitzonderlijke camping
tussen bergen en blauwe lucht !

Ontspan u op Camping Rioclar*** in een verwarmd zwembad van 220m2 (22mx10m). De gemiddelde temperatuur van het water en de lucht komt in de buurt van 27°C. Profiteer van het zicht op de omringende bergen. De terrassen rond het zwembassin zijn een bevoorrechte plek voor ontspanning, lezen of zonnen!

zwembad verwarmd
Zwembad verwarmd op 27°C, dagelijks 4 controles, 8000 liter verversd water per dag garanderen een schone ruimte.

Verschillende activiteiten en animaties worden de hele week rond het zwembad aangeboden. Dus stel uw team samen en daag uw nieuwe vrienden tijdens het Water-Polo toernooi uit!

Gratis aquagym-sessies worden door onze badmeester één of twee keer per week van 10u tot 11u verzorgd. Voor dit moment van ontspanning en oefeningen is het zwembad voor u gereserveerd. U zult elke ochtend in alle rust kunnen zwemmen.

Een zwembad met helder water 3 keer per dag gecontroleerd !

Het zwembad is dagelijks van 15 juni  van 10u tot 19u open. Zwemmen is onder waakzaamheid en verantwoordelijkheid van ouders, maar wordt door onze gediplomeerde zwemtoezichthouder van 13u tot 19u in de gaten gehouden.

Camping Rioclar*** zwembad
Camping Rioclar*** zwembad

Waterbeheersing
3 keer per dag

Wij controleren de kwaliteit van het water minstens 3 keer per dag en passen de doseringen aan om u gezond en helder water te garanderen. Dagelijks wordt 8000 liter water toegevoegd !

Gecontroleerde kwaliteit van het water
door een instantie die door de ARS

De waterkwaliteit wordt door een door de Regionale Gezondheidsagentschappen (ARS) aanvaarde instelling, in de vorm van een onaangekondigde controle, twee maal per seizoen, gecontroleerd.

Sinds 2005 hebben de 16 analyses "erg goede" tot "uitstekende" waterkwaliteit opgeleverd.

Vos

Geweldige camping! Vriendelijk personeel, die echt de tijd voor je nemen met vragen over wandelroutes, MTB routes ed. Heerlijk schoon zwembad met ligbedden en zitzakken.. Schitterende omgeving, we hebben erg mooie tochten gemaakt. Vooral Lac de Lauzanier was geweldig. Montclar, Col de Cayolle en Col de la Bonette ook zeker de moeite waard. Raften was super. De kinderen hebben heerlijk geklommen bij het klimpark in de buurt. We komen zeker nog eens terug!

Camping dans les Alpes-de-Haute-Provence

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

Opening 2020 Boekingen

Reserveringen voor het seizoen 2020 zijn geopend! Boek nu uw verblijf in onze prachtige camping in Barcelonnette!

Hot Deals

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu