Dagelijkse animaties en activiteiten - Prettige ambiance!

Taal:
Francais
English
Nederlands

Vertrouw uw kinderen toe aan onze animateurs
ze komen terug met zoete herinneringen

Op de camping bieden wij verschillende activiteiten, sportieve, manuele en speelse animaties aan voor U en uw gezin. Het voor de week opgestelde programma geeft het soort animatie en het betreffende publiek aan : kinderen / jongeren / gezin.

Wat uw leeftijd ook is, Camping Rioclar*** is er voor U. Bij terugkomst van uitstapjes zullen de allerkleinsten het speelpark op prijs stellen, jongeren zullen elkaar terugvinden rond pingpongtafels en de groteren zullen zich kunnen ontspannen op het terras van het restaurant aan de voet van de piek van de Séolanes (2600 m hoogte).

L'équipe d'animation du camping Rioclar***
Aan het meertje, naast de camping

Dagelijkse activiteiten voor kinderen en tieners

Wij bieden 's middags sportieve activiteiten aan zoals water-polo, zwebadspelen, ping-pong, voetbal, tennis en jeu de boules (pétanque). Onze activiteiten staan open voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Wild-water sporten, niet te missen
Wild-water sporten, niet te missen
Volley-ball kampioenschap
Volley-ball kampioenschap
Torrent Rioclar
Kleine stroomversnelling aan de rand van de camping

Het bruist 's avonds bij Rioclar*** ! Muziek, openlucht cinema, disco party, gratis loto met leuke prijzen te winnen (parapente, raft...), avondwandelingen en sterrenkijken. Leuke momenten om samen met de familie door te brengen of nieuwe kampeergenoten te ontmoeten. Geweldig voor zowel jong als minder jong !

Bekijk de fotogalerij

fam ausloos

Fijn en warm onthaal, door Daniel, een Brusselaar. Super mooie camping qua ligging, privacy, natuur. De eerste camping waar ik nog wel eens opnieuw naar terug zou willen gaan. We waren er met onze twee kinderen van 11 jaar, in juli 2017. Ze hebben zich super geamuseerd met de pingpongtafels, het zwembad, de volleybal etc. Een echte aanrader. Vlakbij een vliegveld waar je met 3 personen kan meevliegen voor 105 €. De passage van de tour de france was mooi meegenomen. Super mooi wandelgebied.

Camping dans les Alpes-de-Haute-Provence

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

Opening 2017 Boekingen

Reserveringen voor het seizoen 2017 zijn geopend! Boek nu uw verblijf in onze prachtige camping in Barcelonnette!

Beschikbaarheid & Reserveren

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu