Ontdek het Nationaal Park van Mercantour

Het Park du Mercantour bevindt zich op steenworp afstand van Camping Rioclar***. De Mercantour is een paradijs voor wandelaars en voor natuurliefhebbers. Het park is beroemd om zijn gevarieerde landschappen en zijn wilde fauna, 600 km gemarkeerde wandelpaden, waarvan de GR 5, de GR 52A, welke de panoramische route vormen door de "vallée des merveilles", via de GR 56.

Lake Oronaye
Lake Oronaye

Het meer van Allos ligt op een hoogte van 2220m en is het hoogste meer van Europa ! Het meer is 50m diep, wordt geflankt door de Mont Pelat (3052m) en heeft een oppervlakte van 60 hectare.

Gemakkelijke en onvergetelijke wandelingen in de wonderschone landschappen van de bergen, met de kinderen of met vrienden!

Vanwege de twee verschillende klimaten ( Alpen en Mediterranee) aanwezig in de streek telt het park meer dan 2000 plantensoorten. Herten, steenbokken, steenschapen, lynxen en zwijnen doen het goed in deze streek.

Men kan ook baardgieren, adelaren en de beroemde tetra lyre observeren. De gidsen van het gebergte begeleiden het hele gezin, zachte tarieven gegarandeerd! Boekingen op de camping.

Marmot Ubaye
Marmot Ubaye

Te paard, wandelen of fietsen, ontdek
fantastische landschappen dicht bij de camping

Mercantour
Verbluffende landschappen
Flora
Flora
Ontspannen...
Ontspannen...
Vos

Geweldige camping! Vriendelijk personeel, die echt de tijd voor je nemen met vragen over wandelroutes, MTB routes ed. Heerlijk schoon zwembad met ligbedden en zitzakken.. Schitterende omgeving, we hebben erg mooie tochten gemaakt. Vooral Lac de Lauzanier was geweldig. Montclar, Col de Cayolle en Col de la Bonette ook zeker de moeite waard. Raften was super. De kinderen hebben heerlijk geklommen bij het klimpark in de buurt. We komen zeker nog eens terug!

Camping dans les Alpes-de-Haute-Provence

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

Opening 2020 Boekingen

Reserveringen voor het seizoen 2020 zijn geopend! Boek nu uw verblijf in onze prachtige camping in Barcelonnette!

Hot Deals

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu