Een camping voor gezinnen die u uitnodigt de vallei van Ubaye te ontdekken!

Taal:
Francais
English
Nederlands
Deutsch

De ideale camping voor jongeren en gezinnen !

In het hart van de Alpes de Haute Provence ontvangt onze camping te Barcelonnette, Camping Rioclar***, U met een ruime selectie van mobile-homes, chalets, stacaravans of camping standplaatsen. Wij bieden U ruime kampeerplaatsen. De camping bevindt zich in een bos van 8 hectare groot, met meer dan 8000 bomen voor 200 standplaatsen. Dus ruimte en plaats genoeg! En heeft U uw hangmat thuis vergeten, dan kunt U er eentje bij het kruidenierswinkeltje van de camping huren.

Informatie over de omgeving en de camping, documentatie, adviezen en tips zijn beschikbaar bij de receptie van de camping.  Bij de receptie vindt U detail-informatie over de Vallei van Ubaye en wij kunnen U helpen kwalitatief hoogwaardige professionals te vinden om U bij uw activiteiten te begeleiden.

Uw ontvangst staat bij Camping Rioclar voorop : Pierre en zijn team staan klaar om u te helpen bij uw installatie op de camping, om uw vragen te beantwoorden, maar ook om raad te geven zodat U op de beste en aangenaamste manier onze vallei kunt ontdekken.

De receptie van Camping Rioclar***
De receptie van Camping Rioclar***. Op de achtergrond ziet u het Woud van de Séolane.

Op de camping bieden wij U verschillende activiteiten, sportieve, manuele en speelse animaties aan voor U en uw gezin. Het voor de week opgestelde programma geeft het soort animatie en het betreffende publiek aan : kinderen / jongeren / gezin.

Wat uw leeftijd ook is, Camping Rioclar*** is er voor U. Een camping voor de hele familie. Bij terugkomst van uitstapjes zullen de allerkleinsten het speelpark op prijs stellen, jongeren zullen elkaar terugvinden rond pingpongtafels en de groteren zullen zich kunnen ontspannen op het terras van het restaurant aan de voet van de piek van de Séolanes (2900 m hoogte).

Des activités pour toute la famille dans notre camping

Zin in een wandeltocht, parapenten, fietstocht, een boot huren, of paardrijden? Pierre en Vincent kunnen U de echte vakmensen aanbieden.

Camping Rioclar***
Ons zwembad en de goede sfeer op de camping
Camping Rioclar***
Heerlijk!

Wij zijn er voor U!

Een technisch probleem ? Onze technicus is uw beschermengel! Terwijl U rustig een wandeltocht gaat maken of U vermaakt bij het zwembad, herstellen wij wat nodig is.

Kindvriendelijke Camping Rioclar***
Kindvriendelijke Camping Rioclar***
Vos

Geweldige camping! Vriendelijk personeel, die echt de tijd voor je nemen met vragen over wandelroutes, MTB routes ed. Heerlijk schoon zwembad met ligbedden en zitzakken.. Schitterende omgeving, we hebben erg mooie tochten gemaakt. Vooral Lac de Lauzanier was geweldig. Montclar, Col de Cayolle en Col de la Bonette ook zeker de moeite waard. Raften was super. De kinderen hebben heerlijk geklommen bij het klimpark in de buurt. We komen zeker nog eens terug!

Camping dans les Alpes-de-Haute-Provence

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

Opening 2020 Boekingen

Reserveringen voor het seizoen 2020 zijn geopend! Boek nu uw verblijf in onze prachtige camping in Barcelonnette!

Hot Deals

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu