Algemene Verkoopvoorwaarden van Camping Rioclar***

De accommodatie wordt alleen maar met onze toestemming en na ontvangst van het ondertekende huurcontract en door het voorschot begeleid effectief. 

Voor een kampeerplaats en Voor een accommodatie zal 30% van het verblijfsbedrag als aanbetaling worden gevraagd, zij zullen van het verblijfsbedrag in mindering worden gebracht en 18 euro dossierkosten zullen toebehorend aan camping Rioclar*** blijven. De bevestiging zal pas definitief zijn na ontvangst van het saldo 30 dagen voor de datum van uw aankomst. Bij gebrek aan betaling van het saldo binnen deze termijn zal uw reservering worden geannuleerd. Elke accommodatie is nominatief en kan in geen enkel geval worden overgedaan of worden onderverhuurd.

Degene die reserveert moet het naar behoren ingevulde en ondertekende reserveringscontract terugsturen. Een enkele kampeerplaats zal per contract worden gereserveerd. De definitieve kampeerplaats zal op uw aankomstdag door de camping worden bepaald.

Een enkele chalet, stacaravan of caravan zal per contract worden gereserveerd. In geval van onnauwkeurige verklaring van de huurder zal het huidige contract van rechtswege worden ontbonden en de overgemaakte bedragen zullen toebehorend aan de verhuurder blijven.

De geplande dag van uw aankomst dient de kampeerplaats of accommodatie voor 19u door u bezet te zijn. In geval van vertraging verzoeken wij u ons op de hoogte te stellen. Zonder elk geschreven bericht van degene die reserveerde verduidelijkend dat hij/zij de datum van zijn/haar aankomst heeft moeten uitstellen, wordt de kampeerplaats 24u na de in het contract overeengekomen aankomstdatum beschikbaar. De volledige betaling van de dienstverleningen blijft vereist, telefonische berichten worden niet aanvaard.
Het saldo van uw verblijfsbedrag is op uw aankomstdag voor de huur van een kampeerplaats volledig te betalen. Het saldo van het verblijfsbedrag is 30 dagen voor uw aankomst voor de huur van chalets, stacaravans en caravans te betalen. Deze termijn overschreden, als wij uw betaling niet hebben ontvangen, beschouwen wij uw reservering als geannuleerd, en zullen de annuleringsvoorwaarden worden toegepast.

Geen enkele korting zal worden toegestaan in geval van verlate aankomst of van vervroegd vertrek. Voor elke wijziging van de verblijfsdata zal niet dezelfde kampeerplaats of accommodatie gegarandeerd kunnen worden.

Op de vertrekdag zal de kampeerplaats op zijn laatst om 12u vrij en schoon moeten zijn. Voor een accommodatie, op zijn laatst om 11u vrij en schoon. Annulering : voor de huur van een kampeerplaats zal elke reserveringsannulering per aangetekende brief minstens 31 dagen voor de geplande datum van uw aankomst moeten worden uitgevoerd, de aanbetaling zal aan het einde van het seizoen aan u worden terugbetaald, de dossierkosten blijven toebehorend aan camping Rioclar. Voor elke annulering minder dan 31 dagen voor de geplande aankomstdatum : de dossierkosten en aanbetaling blijven toebehorend aan camping Rioclar als schadeloosstelling voor contractbreuk.

Voor de huur van een chalet, stacaravan of caravan zal elke annulering per aangetekende brief moeten worden uitgevoerd. Meer dan 61 dagen voor de geplande datum van uw aankomst zal de aanbetaling aan het einde van het seizoen aan u worden terugbetaald, de dossierkosten blijven toebehorend aan camping Rioclar***. Voor elke annulering tussen de 61 dagen t/m 31 dagen voor uw geplande aankomstdatum blijven de dossierkosten en aanbetaling toebehorend aan camping Rioclar*** als schadeloosstelling voor contractbreuk. Voor elke annulering minder dan 31 dagen voor uw geplande aankomstdatum, of als u op deze datum niet verschijnt : de dossierkosten en aanbetaling en het verblijfssaldo blijven toebehorend aan camping Rioclar als schadeloosstelling voor contractbreuk.

Een annuleringsverzekering kan op autonome wijze worden afgesloten, informeer ernaar bij uw verzekeraar of de ANWB. Voor de huur van een chalet, stacaravan of caravan stort de huurder op de dag van zijn/haar aankomst een borg van 200 euro, deze borg zal één week na zijn/haar vertrek naar hem/haar worden teruggegeven, inventarisatie en omschrijving van de staat waarin het huurobject zich bevindt uitgevoerd.
Elke bezoeker of extra kampeerder zal zich vanaf zijn/haar aankomst bij de receptie moeten melden en zal uitsluitend met toestemming van de directie en onder verantwoordelijkheid van de kampeerders die hem/haar ontvangen, kunnen worden toegelaten. Hun voertuigen zullen op de parkeerplaats van de ingang moeten blijven. Aan iedere bezoeker zal een bijdrage worden gevraagd ; zij zullen de camping om 22 u hebben moeten verlaten. De toegang tot het zwembad is voor elke bezoeker nadrukkelijk verboden behoudens toestemming van de directie.
Een ieder die reserveert verplicht zich tot het nemen van kennis, en om de algemene functioneringsvoorwaarden en het interne campingreglement te respecteren.

De rechtbanken van Digne-les-Bains zijn de enige bevoegden in geval van twistpunt.

ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** Nieuws Info van de Ubaye-vallei

Opening 2020 Boekingen

Reserveringen voor het seizoen 2020 zijn geopend! Boek nu uw verblijf in onze prachtige camping in Barcelonnette!

Hot Deals

Hot deals Barcelonnette Bezoek Ubaye in het voorseizoen

Terug naar boven
Navigation Menu